Sarmatia

Wikipedia:

Sarmatia (myös Zarmatia tai Sharmatia), valtio Zernajameren rannalla, rajanaapurit Mermantia ja Huurinmaa. Sarmatialla on kiinteät yhteydet Khalkoksen saarivaltioon, ja sata vuotta sitten valtiot muodostivatkin kaksoisvaltion, jossa Khalkos oli voimakkaampi ja hallitseva osapuoli. Sittemmin kaksoisvaltio hajosi, ja Khalkoksen saarivaltio eristäytyi mantereesta.

Väestö: 1,3 miljoonaa. Pääkaupunki Bisera sijaitsee Biseranlahden rannalla ja siellä on n. 200.000 asukasta. Pääkaupungissa on maan huomattavin satama.

Vähemmistökansallisuudet: huurit valtion luoteisosassa Huurinmaan rajalla sekä rannikolla khalkkidiasutusta, joka on peräisin kaksoisvaltion ajalta.

Hallinto: ruorinainen Blagorodna (ruorinainen Snezanan ja perämies Mitren tytär), puoliso perämies Neofit Haralampijee Toinen (kotoisin Huurinmaalta, vanhemmat Hyväsukuiset Biljana ja Neofit Haralampijee Ensimmäinen). 8-jäseninen puosujen neuvosto toimii neuvoa antavana elimenä; tärkeissä valtiollisissa kysymyksissä neuvoston hyväksyminen on välttämätön.

Elinkeinot: suuria kuparinrikastamoita, jotka saavat raaka-aineensa Khalkokselta, kauppa ja merenkulku, laivanrakennus, sisämaassa maanviljelystä ja karjanhoitoa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s